“Dankzij het programma kon ik me heel snel ontwikkelen”

Robin

Business Intelligence specialist

Lees meer

ICT bij CZ: Anders dan je denkt!

CZ zoekt innovatieve ICT'ers

Ben jij die ICT'er die weet wat onze klanten morgen en over 2 jaar nodig hebben? Dan zijn wij op zoek naar jou. Wil jij werken met de nieuwste technologieën, veel ruimte krijgen om slimme dingen te bedenken en jezelf continu ontwikkelen? Kijk wat wij je kunnen bieden. 

Vernieuwen kan jou niet snel genoeg gaan

Bij CZ doen we zoveel meer dan verzekeringen verkopen. We lopen voorop om de zorg te vernieuwen. Daarom verbeteren we de interactie met onze klanten continu. Als klanten dat willen, nemen we ze bij de hand bij het vinden van de beste zorg. We bieden ze relevante informatie op het juiste moment en via het gewenste kanaal. Dat vraagt om vernieuwende ICT'ers.

Jij doet alles voor betere zorg

CZ is een van de grootste zorgverzekeraars in Nederland en doet ‘alles voor betere zorg’. Iedere dag zetten onze 2.600 medewerkers zich in voor de best mogelijke, betaalbare en toegankelijke zorg. CZ heeft geen winstoogmerk. Van iedere euro premie die de klant aan ons toevertrouwt, besteden we 97% aan de best mogelijke zorg. En hebben we met 3% de laagste organisatiekosten van alle zorgverzekeraars. We dagen onszelf continu uit onze 3,5 miljoen klanten nog beter van dienst te zijn. Doe jij ook mee?

Jij zet net dat stapje extra

Als ICT'er bij CZ werk je met de nieuwste technologieën, kun je jezelf continu ontwikkelen en krijg je veel eigen verantwoordelijkheid. Daarbij maak je de ambities van CZ waar. Je weet wat klanten morgen en over 2 jaar nodig hebben. Door hun feedback blijf je scherp en zet je steeds dat stapje extra. Zo behoudt CZ de koppositie als online zorgverzekeraar van Nederland.

Zo maak jij het verschil

Je kunt bij ons zoveel doen om echt het verschil te maken. Samen met je collega's organiseer je slimme werkprocessen en ondersteunde platforms om je werk met nog meer plezier, sneller en makkelijker te doen.

Jij houdt van flexibel werken en wil je blijven ontwikkelen

Collega’s die lekker in hun vel zitten, fit zijn en zichzelf willen ontwikkelen. Dat vinden we heel belangrijk. Daarom bieden we je interessante secundaire arbeidsvoorwaarden aan. Denk hierbij aan:

  • Flexibele werktijden met mogelijkheden tot werken vanuit huis
  • Collectiviteitskorting op je zorgverzekering
  • Keuzesysteem arbeidsvoorwaarden. Zo kun je extra verlofdagen kopen of tijdelijk minder werken
  • Persoonlijke ontwikkeling. Kies zelf welke opleidingen en functies bij je passen en neem vooral de regie over je eigen carrière
  • Eindejaarsuitkering

Meer weten?

Heb je interesse in een van de vacatures en ben je benieuwd naar de sollicitatieprocedure? Onze recruiters leggen het je stap voor stap uit.

Herken je jezelf niet in een van onze vacatures, maar ben je wel nieuwsgierig geworden naar CZ en de carrièremogelijkheden binnen jouw vakgebied? Onderzoek samen met ons welke concrete uitdagingen passen bij jouw interesse. We nodigen je van harte uit voor een kennismaking met ons. Bel of WhatsApp ons.

Lees meer over CZ , bijvoorbeeld ons maatschappelijk verslag.