“Ik krijg werkplezier van de ruimte die ik krijg voor idee├źn.”

Casper

Data Expert

Lees meer

Niels

Niels

Technisch applicatiebeheerder

Ongeveer 15 jaar geleden startte ik op de helpdesk van CZ. Na een interne reorganisatie richtte de ICT- directeur de afdeling ICT opnieuw in. Ik kreeg toen de kans om technisch applicatiebeheerder te worden. Een paar jaar later maakte ik de overstap naar het webteam, waar ik nog steeds met veel plezier werk.

Mijn werk

Als Technisch applicatiespecialist ben ik verantwoordelijk voor het draaiend houden van alle interne en externe webapplicaties. Wij hebben in ons team roulerend één week 24-uurs dienst. Daarnaast werk ik mee aan verschillende projecten in multidisciplinaire scrumteams. Door deze samenwerking met collega’s van verschillende afdelingen moet ik snel kunnen schakelen. Het maakt mijn werk als beheerder ontzettend dynamisch.

Van beheer naar regie

CZ maakte de strategische keuze om (cloud)diensten af te nemen. Hiermee staat ICT bij CZ aan de vooravond van de transitie van beheer naar regie. Een voorbeeld hiervan is de website www.cz.nl. Op dit moment wordt deze nog volledig intern beheerd in de Sitecore webCMS omgeving. We kijken nu of we dit platform in de toekomst kunnen afnemen als dienst. Als dit lukt, levert dat onze afdeling veel tijd op. Hierdoor kunnen wij meer aandacht besteden aan innovatie. Zo kunnen we nog meer betekenen voor onze interne en externe klant.

Persoonlijke ontwikkeling

Ik volg nu een Novi hbo-opleiding voor Engineers en Beheerders. Heftig naast een fulltime baan, maar ook heel erg leuk. Daarnaast doe ik veel vak gerelateerde workshops en cursussen. CZ geeft mij de kans om bijna alle relevante opleidingen te doen. Zo kan ik mezelf continu blijven ontwikkelen en krijg ik voldoende kansen om door te groeien.

Geïnteresseerd geraakt?

Bekijk onze vacatures of kom gerust langs voor een kennismakingsgesprek. Ook als er geen vacature naar je smaak bij zit. Of als je bepaalde twijfels wilt bespreken.