“De keuze voor CZ was zo gemaakt!”

Liesan

Scrum master

Lees meer

Martijn

Martijn

Software tester

Mijn carrière begon met de opleiding Sport & Economie. Na een fusie werkte ik bij mijn vorige werkgever mee aan een groot ICT transitie project. Daarna werd de liefde voor ICT groter en wist ik zeker dat ik hierin verder wilde gaan. Om zo de brug tussen ICT en de business te worden.

Mijn werk

Ik werk in 2 scrumteams nauw samen met de business. Mijn rol is de testcoördinatie van de op te leveren producten. Daarnaast bepaal ik de strategie voor het gehele testproces. In sprints van 3 weken stemmen we met de business af wat we opleveren. Na elke sprint houden we een review en geven we elkaar feedback. Juist hierdoor creëren we flexibiliteit, werken we makkelijk onderling samen én geven we invulling aan de behoefte van de business. Ik vind het heel mooi om te zien dat door scrum, ICT en de business dichter bij elkaar zijn gekomen.

OutSystems

Binnenkort ga ik volledig in het scrumteam van OutSystems werken. Binnen CZ is OutSystems een nieuw ontwikkelplatform waardoor de time-to-market wordt verkort. Om dit te toetsen, bouwen we een bestaande applicatie na. Het mooie is dat ik met collega’s kan brainstormen en de ruimte krijg om het testproces hierop aan te passen. Met OutSystems zijn we niet meer afhankelijk van vaste releasemomenten. Het platform biedt ons de mogelijkheid om deze zelf te bepalen. Het scrumteam is hierdoor erg flexibel, wat het werk alleen maar leuker maakt.

Persoonlijke ontwikkeling

CZ biedt mij de mogelijkheid om mezelf te blijven ontwikkelen. Ik krijg de gelegenheid om verschillende symposia bij te wonen, zoals de Agile Testing Days. Ik neem vaak deel aan trainingen, zoals de CAT-training en de KanBan Foundation. Geautomatiseerd testen wordt steeds belangrijker en met behulp van trainingen zorgen we ervoor dat de uitvoer van regressietesten straks niet meer handmatig hoeft.

Geïnteresseerd geraakt?

Bekijk onze vacatures of kom gerust langs voor een kennismakingsgesprek. Ook als er geen vacature naar je smaak bij zit. Of als je bepaalde twijfels wilt bespreken.