“Dankzij het programma kon ik me heel snel ontwikkelen”

Robin

Business Intelligence specialist

Lees meer

Liesan

Liesan

Scrum master

In de consultancy had ik klanten door heel het land, waaronder CZ. Na 9 jaar was het reizen niet meer te doen. Ik wilde een nieuwe uitdaging bij een grotere organisatie. Uit ervaring wist ik natuurlijk al hoe dynamisch CZ was. De keuze was daarom zo gemaakt.

Mijn werk

Als delivery manager ben ik verantwoordelijk voor 40 collega’s die in 7 scrumteams werken. Het menselijke aspect maakt mijn baan zo leuk. Eerst was ik nog veel bezig op operationeel niveau, maar nu is dat meer strategie en beleid. Toen ik hier binnen kwam, hielp ik bij de introductie van scrum. Hierdoor is de organisatie nu meer agile.

OutSystems

Ook ben ik verantwoordelijk voor het projectteam van OutSystems. Een nieuw ontwikkelplatform wat de time-to-market aanzienlijk verkort. Het is mooi om te zien hoe business en ICT hierdoor dichter bij elkaar komen. De ontwikkelaar zit met een scherm naast de klant en stemt het product meteen af op de wensen en behoeften. We verwachten meer van een ICT’er, zoals het beheersen van ‘soft-skills’. Goede communicatie is van groot belang om het verschil te maken.

Persoonlijke ontwikkeling

In mijn tijd bij CZ heb ik al verschillende functies gehad. Ik begon als CRM-ontwikkelaar, maar na een tijdje groeide ik door naar de functie van analist. Ik merkte dat ik het steeds leuker vond om meer met mensen bezig te zijn. Daarom ben ik voor de functie scrummaster gegaan. Uiteindelijk kreeg ik de kans om deel te nemen aan een management development traject met training on the job. Dit allemaal in 2,5 jaar tijd. CZ faciliteert en geeft mij de kans om te doen wat ik echt leuk vind. Ik kan mezelf echt continu blijven ontwikkelen!

Geïnteresseerd geraakt?

Bekijk onze vacatures of kom gerust langs voor een kennismakingsgesprek. Ook als er geen vacature naar je smaak bij zit. Of als je bepaalde twijfels wilt bespreken.