“Ik wil een brug zijn tussen ICT en de business”

Martijn

Software tester

Lees meer

Kelly

Kelly

.NET developer

Sinds 2014 werk ik op de afdeling Software en Services van CZ. Een organisatie met ruim 2.600 werknemers. Ondanks de omvang, is het een bedrijf met veel aandacht voor iedere medewerker. Ook is het een maatschappelijk betrokken organisatie.

Mijn werk

Ik heb een uitdagende en inspirerende functie door de complexe vraagstukken, samenwerking met meerdere teams en de zichtbaarheid mijn output. Maar liefst 3,5 miljoen verzekerden zien je product en nog eens miljoenen potentiële bezoekers. Naast je technische vakkennis zijn ook je communicatieve vaardigheden en inzicht in de wensen van de stakeholders belangrijk.

Het intranet

Het intranet is een van de projecten die mij bij blijft. Ik vervulde hierin een adviserende en coördinerende rol, een combinatie die me erg aanspreekt. Goede afstemming met de business is cruciaal voor het slagen van het project. Het hardcore ontwikkelen is eigenlijk maar de helft van je werk. Voor de rest ben je bezig met plannen en organiseren, maar vooral met samenwerken. Deze aspecten maken het werken bij CZ voor mij interessant.

Persoonlijke ontwikkeling

Eén van de voordelen van werken als developer bij CZ is dat je gebruik kunt maken van de nieuwste technologieën, waaronder C# 6 en Sitecore 8.2. Het belangrijkste is misschien nog wel dat CZ de ontwikkeling van medewerkers stimuleert. Ik mocht verschillende trainingen doen, zoals DevOps voor Managers, Secure Programming Training, SiteCore 8 Certified Developer. Daarnaast hebben we als .Net / Sitecore ontwikkelaars, een MSDN licentie met toegang tot alle Microsoft software en de Microsoft Cloud ‘Azure’ zodat we onze kennis op het gebied van Microsoft technologie kunnen blijven ontwikkelen. CZ is een dynamisch bedrijf dat vernieuwend is en kansen en vrijheid geeft aan haar medewerkers. Wat betreft techniek hebben we een Ferrari in huis. Nu nog collega’s die me helpen met het aanleggen van het juiste wegennet!

Geïnteresseerd geraakt?

Bekijk onze vacatures of kom gerust langs voor een kennismakingsgesprek. Ook als er geen vacature naar je smaak bij zit. Of als je bepaalde twijfels wilt bespreken.