“Mijn werk is ontzettend dynamisch!”

Niels

Technisch applicatiebeheerder

Lees meer

Tim

Tim

Dynamics CRM developer

Vorig jaar was ik nog gedetacheerd bij een klein bedrijf met een team van 5 collega’s. Ik zag ze maar 1 of 2 dagen in de week. Het was vroeg opstaan, laat thuis en veel reizen. Ik had behoefte aan een bedrijf met meer vastigheid en ontwikkelkansen. Dat vond ik bij CZ.

Mijn werk

Ik werk in teamverband om ons systeem voor zorgverleners te beheren. Met mijn collega's implementeer ik nieuwe wensen of passen we het systeem aan, zodat het voldoet aan het landelijk beleid. We werken met Microsoft Dynamics CRM, omdat we daarmee snel wijzigingen kunnen doorvoeren.

Interactie

De interactie met collega’s is een belangrijk deel van mijn werk. Door de agile scrumwerkwijze werk ik veel samen met de business. Met scrumteams ga je aan de slag in verschillende rollen. Zo werkte ik al als analist, ontwikkelaar en tester. Uiteindelijk vind ik het bouwen van dingen het leukste. Je bent zelf verantwoordelijk voor het proces van A tot en met Z. Je maakt het, documenteert het, geeft het aan releasebeheer, doet de securityaanvraag, et cetera. Je bent pas klaar als het in de productieomgeving staat.

Persoonlijke ontwikkeling

Wat CZ voor mij zo aantrekkelijk maakt zijn de doorgroeimogelijkheden. In het afgelopen jaar heb ik als Solutions Architect verschillende cursussen en trainingen gevolgd. Ook volg ik verschillende technische trainingen. De certificaten staan ook nog eens mooi op je CV. Het communiceren, plannen en organiseren zijn de grootste verschillen tussen een kleine en grote organisatie. Ik heb daarom een effectiviteitstraining aangevraagd, waardoor ik mijn ‘soft skills’ op deze vlakken nog beter kan ontwikkelen.

Geïnteresseerd geraakt?

Bekijk onze vacatures of kom gerust langs voor een kennismakingsgesprek. Ook als er geen vacature naar je smaak bij zit. Of als je bepaalde twijfels wilt bespreken.