“Mijn werk is ontzettend dynamisch!”

Niels

Technisch applicatiebeheerder

Lees meer

ICT bij CZ: Anders dan je denkt!

Hackathon 'De klantbeleving van morgen'

24 maart 2017, 24 uur lang

Wat is er gebeurd?

49 deelnemers, verspreid over 10 teams, zijn de uitdaging aan gegaan om in 24 uur een app voor CZ te ontwikkelen in OutSystems, hét platform voor low-code software ontwikkeling. De enige eis was dat de app te maken heeft met het thema 'De klantbeleving van morgen'.

Wie hebben er gewonnen?

De jury heeft de teams beoordeeld op de vernieuwendheid van hun oplossing, hoe zeer deze voor CZ bijdraagt aan de klantbeleving van morgen, de technische oplossing achter hun app en de orginaliteit van hun pitch. 

Tijdens de prijsuitreiking sprak de jury hun verbazing uit over wat de teams in 24 uur hebben bereikt en met welke geweldigde ideeën ze zijn gekomen. Het was dan ook niet makkelijk, maar uiteindelijk zijn de CashCheckers en de Ordinezen tot winnaars uitgeroepen van de CZ hackathon 2017!

En wat hebben ze dan gewonnen?

In samenwerking met OutSystems hebben de CashCheckers voor het hele team een 2-daagse opleiding incl. examen tot Associate Developer gewonnen en zijn de Ordinezen naar huis gegaan met Fitbits en eveneens een cheque voor het examen tot Associate Developer.

Terug kijken?

Vragen?

Neem contact met ons op via hackathon@cz.nl.